Coast Walk

Location: La Jolla

This was a new home of over 4000 square feet built on the bluff above La Jolla Cove.

It was featured in a San Diego Home Magazine feature article in 2005, called “A Light Touch”

This incredible home was a challenge to build because of limited access and parking. HDC completed the project and still had the neighbors smiling.

Some special construction features include:

  • Subterranean garage
  • Galvanized steel and Ipe wood deck had to be craned onto the roof
  • Marine grade stainless exterior trim and gates
  • Swimming pool sited to protect the roots of important pine tree
  • Curved steel interior stairs
  • “Bulthaup” kitchen and bath cabinets
  • Curved glass block wall at the master shower
  • Marble flooring flows inside and out through large glass walls

ARCHITECT: Matt Wells, AIA of Hanna Gabriel Wells